«Профессиональное лечение зубов в туристическом раю Венгрии»
Информация: 9:00 – 17:00, +36 30 957 85 77
GLORIA DENTAL
Стоматология и Имплантология

A Gloria Dentalnak az a célja, hogy minden nemű fogászati problémának egy helyen nyújtsunk gyors és fájdalommentes ellátást. Akadálymentesített, wifis rendelőnk a kor legmagasabb szintű technikai, esztétikai és építészeti kihívásait valósítja meg egyedi formába öntve.

A Gloria Dental a Balaton fővárosában, Keszthelyen, a sétáló utca szívében helyezkedik el, 200 méterre a város egyik látványosságától, a Festetics Kastélytól. Hozzánk érkező betegeink szeretik ezt a környezetet, ahol a kezeléseket végezzük, mert rendelőnkből kilépve rögtön egy történelmi, turisztikai központban találhatják magukat, ahol rendkívül sok kikapcsolódási lehetőség van.

Hol találnak meg minket ?

Az egyik leggyakoribb kérdés amit telefonos bejelentkezéskor kapunk, hogy hol is van pontosan a rendelő és hogyan lehet a környéken parkolni. A Glória Dentál a Kossuth Lajos utca 7-9. alatt található (Keszthely Sétáló utca) és legkönnyebben a Bakacs utcában lévő parkolóból vagyunk megközelíthetőek

Fogászatunk teljes körű fogászati szolgáltatást nyújt pácienseinek:

  • konzerváló fogászat,
  • esztétikai fogászat.
  • arcesztétikai kezelések,
  • fogpótlások,
  • szájsebészet.

Megoldással szolgálunk a legegyszerűbb szájsebészeti kezeléstől, a csontpótló eljárással készülő fogbeültetésig. Implantációs fogpótlásokkal és kivehető protézisekkel kínálunk új életminőséget pácienseinknek.

Fogorvosaink szakértelemmel, elhivatottasággal, több éves tapasztalattal végzik munkájukat, a páciensek egyedi igényeinek figyelembevételével.

Bemutatóvideó a klinikáról

Képek a váróteremről

Fogászati csapatunk és a rendelők

no images were found

Share this site with your friends

Рассылка

Получайте первыми информацию о наших акциях!