"Professzionális fogászati kezelések Magyarország turistaparadicsomában"
Infóvonal: 9:00-17:00+36 83/777-427
GLORIA DENTAL
Fogászat & Fogtechnika

A Gloria Dental Klinikával a célunk, hogy minden nemű fogászati problémának egy helyen nyújtsunk gyors és fájdalommentes ellátást. Újonnan épült akadálymentesitett rendelőnk a kor legmagasabb szintű technikai, esztétikai és építészeti kihívásait valósítja meg egyedi formába öntve.

A Gloria Dental a Balaton fővárosában, Keszthelyen, a sétáló utca szívében helyezkedik el, 200 méterre a város egyik látványosságától, a Festetics Kastélytól. Hozzánk érkező betegeink szeretik ezt a környezetet, ahol a kezeléseket végezzük, mert rendelőnkből kilépve rögtön egy történelmi, turisztikai központban találhatják magukat, ahol rendkívül sok kikapcsolódási lehetőség van.

Fogászatunk teljes körű fogászati szolgáltatást nyújt pácienseinek:

  • konzerváló fogászat,
  • fogpótlások,
  • szájsebészet,
  • esztétikai fogászat.

Megoldással szolgálunk a legegyszerűbb szájsebészeti kezeléstől, a csontpótló eljárással készülő fogbeültetésig. Implantációs fogpótlásokkal és kivehető protézisekkel kínálunk új életminőséget pácienseinknek.

Fogorvosaink szakértelemmel, elhivatottasággal, több éves tapasztalattal végzik munkájukat, a páciensek egyedi igényeinek figyelembevételével.

Mint minden szakszerű fogorvosi és szájsebészeti klinika, úgy a Gloria Dental is nagy figyelmet fordít a fogtechnikai munkák színvonalára. Ezért klinikánk kialakította saját, korszerű fogtechnikai laboratóriumát. A házon belüli elérhetőség nagyban gyorsítja a fogtechnikai munkák elkészülésének idejét.

Bemutatóvideó a klinikáról

Képek a váróteremről

Fogászati csapatunk és a rendelők

Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt:

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen legújabb akcióinkról!