"Professzionális fogászati kezelések Magyarország turistaparadicsomában"
Infóvonal: 9:00-17:00+36 83/777-427
GLORIA DENTAL
Fogászat & Szájsebészet

Célunk, hogy minden nemű fogászati problémának egy helyen nyújtsunk gyors és fájdalommentes ellátást, ezért klinikánk teljes körű fogászati és arcesztétikai szolgáltatást nyújt pácienseinek. Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Fogászatunk teljes körű szolgáltatásaink listájáért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

A sikeres kezelések egyik legfontosabb alapfeltétele az, hogy a kezelőorvos egyértelmű képet kapjon a kezelendő fogak pontos állapotáról.
A precíz diagnózis különösen fontos az implantátumok beültetése, a csontpótló beavatkozások végzése, az egyes fogágybetegségek kezelése és a szájsebészeti beavatkozások területén.
Rendelőnk rendelkezik saját röntgen géppel, így az a diagnózis felállítása előtt helyben elkészíthető a felvétel.

Fogászati implantátumfog implantátum

Fogászati implantátum egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk, mely egyben a foghiányok pótlásának legmodernebb eszköze. Ha zavarja a hiányzó fog, nem tud rendesen rágni, vagy gondot okoz a hangképzés, akkor tegye velünk múlttá a hiányos fogsor emlékét!

Fogfehérítésfogfehérítés

Idővel fogaink színe is változhat: az ételek, italok, rendszeresen fogyasztott kávé, tea, vörösbor mind elszínezhetik azt és ezen csak fogászati beavatkozással segíthetünk. Az egyik népszerű megoldása ennek a fogfehérítés, melyet rendelőnkben rutinszerűen végzünk.

Rögzített fémkerámia fogpótlásokrögzített fémkerámia fogpótlások

Korona készítésére akkor van szükség, ha a fog anyagában jelentős károsodás történik, ezáltal nem lehetséges töméssel vagy inlay-vel a fog rekonstrukciója. A korona segítségével nem csak tartós, stabil és kényelmes megoldást kínálunk, de a kivitelezés is néhány nap alatt megoldható.

Zirkonkoronás fogpótlásokzirkonkoronás fogpótlások

Zirkonkorona, a fémallergiások megoldása. Rendelőnkben a fémallergia okozta problémák 100%-os mértékben kiküszöbölésre kerülnek a zirkonkorona által. A valódi fogakhoz megtévesztésig hasonló áttetszőségével válik teljesen élethűvé pácienseink mosolya.

Kivehető fogpótlásokkivehető fogpótlások

A foghiányok pótlása bizonyos esetekben csak kivehető fogsorral megoldható. A kivehető pótlás lehet teljes vagy részleges, az adott szituációtól függően. Célunk, hogy a lehetőségekhez mérten funkcionálisan és esztétikailag a legkomfortosabb pótlás készüljön pácienseinknek.

Gyökérkezelésgyökérkezelés

A fájdalom megszüntetésére és a fog megtartására szolgáló kezelés. Segítségével elkerülhető a fog eltávolítása. A gyökérkezelés fájdalom nélkül is elvégezhető. A korszerű technikai felkészültségünknek hála a pácienseink a gyökérkezelés ideje alatt nem éreznek semmilyen fájdalmat. Arra törekszünk, hogy minden fogat megmentsünk.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt:

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen legújabb akcióinkról!