"Professzionális fogászati kezelések Magyarország turistaparadicsomában"
Infóvonal: 9:00-17:00+36 83/777-427
GLORIA DENTAL
Fogászat & Fogtechnika

Klinikánk magasan képzett, tapasztalt fogorvosok és implantológusok dolgoznak, akik munkájukat kiemelt felelősséggel végzik. Az általunk elkészített fogorvosi munkákra illetve az általunk beépített fogászati és fogtechnikai anyagokra biztonságot nyújtó 100%-os garanciát vállalunk.

A kezelések végeztével Ön egy garancialevelet kap tőlünk, ami biztosítja az Ön számára a jótállási igények maximális érvényesíthetőségét:

 • Garancia a felhasznált anyagokra: A fogászatunkon a felhasznált anyagok minden esetben bevizsgált EU szabványok által ellenőrzött minőségi anyagok.
 • Professzionális fogtechnikai labor: Fogtechnikusaink professzionális szinten nagy tapasztalattal végzik munkájukat. A felhasznált anyagok minőségükben a legmagasabb elvároknak is megfelelnek. Célunk, hogy a lehetőségekhez mérten funkcionálisan és esztétikailag a legkomfortosabb pótlás készüljön pácienseinknek.
 • Kiemelt szakértelem: A fogorvosaink és asszisztenseink rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken folyamatosan fejlesztik tudásukat, eleget téve a szakma elvárásainak.
 • Implantátumainkra 10 év garanciát vállalunk. (AphaBio,SGS. IHDE)
 • Implantátum felépítmény: 2 év garancia
  Rögzített fogpótlás: 2 év garancia
 • Kivehető fogpótlás: 1 év garancia
  Porcelán leplezés: 1 év garancia
  Tömések: 1 év garancia

garancialevel_hu

Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt:

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen legújabb akcióinkról!