"Professzionális fogászati kezelések Magyarország turistaparadicsomában"
Infóvonal: 9:00-17:00+36 83/777-427
GLORIA DENTAL
Fogászat & Fogtechnika

Árlistánkat a rendelőinkben felhasznált minőségi anyagok és kollégáink szakmai tudásának figyelembevételével állítottuk össze.

Ha Ön személyre szabott árajánlatot kér vagy szeretné a komplett árlistánkat látni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba űrlapunk segítségével, e-mailben, vagy telefonon.

Ha e-mailben elküldi hozzánk a közelmúltban készült röntgenképét, orvosaink összeállítanak Önnek egy lehetséges kezelési javaslatot, amelyet visszaküldünk Önnek. Az így készült ajánlatunk tájékoztató jellegű, a pontosabb kezelési tervet csak orvosi vizsgálat után tudunk adni.

Fizetési feltételek

  • A szájsebészeti beavatkozások fogászati rendelőnkben – mint például implantátumok, csontpótlás, sinus lift – a kezelés napján fizetendők.
  • Híd, korona, inlay, kivehető fogsor és kombinált fogpótlás készítése esetén a fogászati kezelés megkezdésekor pácienseinktől 50% előleg megfizetését kérjük. A fogászati kezelésből a fennmaradó összeget a beragasztás vagy átadás napjáig kell kiegyenlíteni.
  • Bármelyik fizetési módot is választja, a fogászati kezelés végén részletes számlát kap tőlünk magyar, német vagy angol nyelven.

Fizetési módok

  • Készpénzzel: Ha Ön készpénzzel szeretne fizetni fogászati rendelőnkben, a magyar forinton kívül elfogadunk eurót, angol fontot, svájci frankot és amerikai dollárt is.
  • Bankkártyával: Rendelőnkben lehetősége van bankkártyás fizetésre is, akár a fogászati kezelés előlegét, akár a fogászati kezelés végösszegét szeretné kiegyenlíteni. Fogászatunk Visa és Mastercard típusú bankkártyákat fogad el a helyszínen.
  • Átutalással a fogászati kezelés kezdetén: Ha Ön nem szeretne sok készpénzt magánál tartani, és bankkártyával sem szeretne fizetni, lehetősége van arra, hogy a fogászati kezelés megkezdése előtt – az előzetes árkalkuláció alapján – a kívánt pénzösszeget átutalhatja fogászati rendelőnk részére. Ennél a fizetési lehetőségnél is érvényben van az a szabály, hogy a fogászati kezelés végéig a fennmaradó pénzösszeg kiegyenlítendő.
  • Egészségpénztárral: több magyar egészségpénztárral állunk kapcsolatban, de pácienseink igényeit szem előtt tartva folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Kérésére az Ön biztosítójával is szerződést kötünk. Bővebb információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt:

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen legújabb akcióinkról!