"Professzionális fogászati kezelések Magyarország turistaparadicsomában"
Infóvonal: 9:00-17:00+36 83/777-427
GLORIA DENTAL
Fogászat & Szájsebészet

Árlistánkat a rendelőinkben felhasznált minőségi anyagok és kollégáink szakmai tudásának figyelembevételével állítottuk össze.

Ha Ön személyre szabott árajánlatot kér vagy szeretné a komplett árlistánkat látni, kérjük lépjen velünk kapcsolatba űrlapunk segítségével, e-mailben, vagy telefonon.

Fizetési feltételek

  • A szájsebészeti beavatkozások fogászati rendelőnkben – mint például implantátumok, csontpótlás, sinus lift –és az arcesztétikai kezelések a kezelés napján fizetendők.
  • Híd, korona, inlay, kivehető fogsor és kombinált fogpótlás készítése esetén a fogászati kezelés megkezdésekor pácienseinktől 50% előleg megfizetését kérjük. A fogászati kezelésből a fennmaradó összeget a beragasztás vagy átadás napjáig kell kiegyenlíteni.
  • Bármelyik fizetési módot is választja, a fogászati kezelés végén részletes számlát kap tőlünk magyar, német vagy angol nyelven.

Fizetési módok

  • Készpénzzel: Ha Ön készpénzzel szeretne fizetni fogászati rendelőnkben, a magyar forinton kívül elfogadunk eurót, angol fontot, svájci frankot és amerikai dollárt is.
  • Bankkártyával: Rendelőnkben lehetősége van bankkártyás fizetésre is, akár a fogászati kezelés előlegét, akár a fogászati kezelés végösszegét szeretné kiegyenlíteni. Fogászatunk Visa és Mastercard típusú bankkártyákat fogad el a helyszínen.
  • Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt:

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen legújabb akcióinkról!